A Travellerspoint blog

Transportetappe, San Francisco - Kona (Hawaii)

overcast 27 °C
View San Francisco og Hawaii on kmull's travel map.

Sjølv om vi ikkje skulle reise før godt ut på dagen på laurdagen, blei dagen prega av å vere en transportetappe. Etter en 5-timers flytur fra San Francisco landa vi på Big Island, nærmere bestemt Kona flyplass. Det er den raraste flyplassen eg nokken gong har vore på. Siden det er stabilt varmt klima på Hawaii, nokke oss merka når oss kom ut av flyet, har dei tydeligvis ikkje behov for et terminalbygg. I staden har dei fleire små hytte uten yttervegga, som man kan bevege seg fritt i mellom. Det føltes veldig rart etter alle terminalbygga, køene og sikkerhetskontrollane på flyplassen i SF.

Når vi hadde fått plukka opp baggasjen fekk oss etter litt om og men henta ut leigebilen, en Ford Mustang cabriolet. Litt av et glis, kan nok garantere at det kjem bilde etterkvart. Sjølv om det var blitt mørkt og var litt regn i lufta, bretta oss ned taket og satte kursen mot Ka'awa Loa Plantation.

Når oss kom from blei oss møtt av en av innehaverane av Bed & breakfasten, Greg. En utrulig positiv og hyggelig fyr som viste oss rundt i det fantastisk flotte huset. Oss blei vist ei stor stue, veranda med utsikt mot Konakysten, boblebadet, utendørs lavarock-showers og kjøkken der det låg heimelaga brownies! Nam! Og til slutt rommet vårt, The Honaunau Room.

Honaunau_Room.jpg

Det var utrulig deilig å legge seg til den svake summing av gresshoppe, til motsetning av støyen fra SFs gater, og våkne opp til fuglesang, lukta av pannekake og bacon og kaffi frå egen kaffiplantasje!

Posted by kmull 06:27 Archived in USA Tagged air_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint