A Travellerspoint blog

San Francisco, dag 4

Golden Gate bridge, Sausalito, Tiburon

sunny 20 °C

Dag 4 i San Francisco var bena såre etter all gåingen, og vi leide oss derfor sykler av Blazing Saddles for å gjøre litt sightseeing utenfor San Francisco. Turen gikk fra San Francisco, over Golden Gate til Sausalito og videre til Tiburon.

kart.png

Hovedattraksjonen med turen var Golden Gate Bridge. Her var det stappfullt med andre sykkelturister! Kristian mente at han var prikklik Cartman i Southpark i den episoden han prøver å lure seg med i Paralympics når han hadde på seg sykkelhjelm. Han prøvde derfor å lure av seg hjelmen før photoshoots, men her hadde han glemt det:)

Golden_Bridge_mm_030.jpg

Etter å ha syklet over Golden Gate Bridge kom vi ned til en skikkelig havneperle kalt Sausalito. I Sausalito var været knallfint selv om vi fortsatt kunne se tåken ligge over San Francisco. Etter tips fra vår gode reisevenn Lonely Planet navigerte vi oss forbi alle overprisede turistrestauranter og kjøpte oss chicken salad sandwich og chicken burrito på den lokale matbutikken og lunsjet nede ved havnepromenaden. Mmmmm....

Golden_Bridge_mm_050.jpg

Sausolito var en fantastisk by, men ganske turistinfisert, så vi bestemte oss for å sykle litt videre til Tiburon. På veien så vi masse rart og fikk en liten følelse av hvordan hverdagslivet er i USA. Halvveis til Tiburon syklet vi forbi en liten by med bare husbåter! Husbåtbyen var faktisk så stor at de både hadde et finere strøk (se under)....

Golden_Bridge_mm_067.jpg

...og et slumstrøk. Her hadde de gjort seg spesielt flid med ledningsnettverket:) Vi hadde lyst til å gå en tur langs bryggene og se nærmere på båtene. Det stod imidlertid et skilt med at det var privat eiendom og at all ferdsel var på eget ansvar og siden folk som bor i slike husbåter må være litt gale, stod vi over den fristelsen.

Golden_Bridge_mm_065.jpg

Etter ca. fire mil (!) kom vi frem til en enda finere havneby - Tiburon. Her var andelen sykkelturister noe lavere og andelen sosseturister høyere:) I Tiburon ble vi venner med en 56 år gammel fyr i en klesbutikk (Dan Sinatra) som hadde sitt eget band som spilte coverlåter av Frank Sinatra. Vi fikk faktisk en gratis cd av bandet hans som vi skal høre på når vi kjører cabriolet på Hawaii:) Ellers oppdaget vi også at vi var blitt ganske gode og røde i ansiktet etter sykkelturen:)

Kristian rød

Kristian rød

Siljerød

Siljerød

Dag 4 endte med ferjetur tilbake til San Francisco og køying klokka ni:)

Posted by kmull 07:54 Archived in USA Tagged bicycle

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint