A Travellerspoint blog

Hawaii, dag 11

Waimea, Kailua Kona, Kilakekua, Kamehameha bay

sunny 30 °C
View San Francisco og Hawaii on kmull's travel map.

Siste dag på på bryllupsreisen vår var i gang. Flyet gikk ikke før klokken ni på kvelden, så vi hadde tid til å finne på noen siste stunts. Det var imidlertidig en del praktiske ting som måtte ordnes før vi kunne gjøre som vi ville:

Pakke: Check
Skrive postkort: Check
Poste postkort på Hawaii og ikke på Gardermoen: Check

Etter dette tok vi turen gjennom fjellene til Kailua Kona som er byen som ligger nærest flyplassen vi skulle reise fra. Første stopp var Walmart for å kjøpe ekstra plass til ting som kunne være med i håndbagasjen siden vi mistenkte at vi kanskje hadde littegranne overvekt. Walmart er et digert supermarket med alt mulig av både mat, klær og sko. Walmart er gøy!!!!!! (bare så synd at Kristian syns det motsatte...)...

P1070132.jpg

Etter Walmart var det Kailua Kona. I Kailua Kona var det veldig varmt og stappfullt av turister. Grunnen til at det var så masse turister var fordi Norwegian (!) Cruiselines hadde en cruisebåt i havna stappfull med amerikanere i pensjonistalder. Vi holdt oss i skyggen, spiste Shave Ice og prøvde å underholde oss selv, men det var rett og slett for varmt!

P1070134.jpgP1070136.jpg

Vi fikk et bra bilde av en veldig fit Shave Ice selger og en ikke så fit pensjonist turist av type amerikansk:) Jeg er bare luremotiv for Kristian:)

P1070137

P1070137

Etter litt daffing i Kailua fant vi ut at det aldri kom til å gå å være der helt til flyet skulle gå. Klissvåte av svette satte vi oss derfor inn i bilen tok på taket, kjørte klimaanlegget for fullt på iskaldt og kjørte mot yndlingsburgerstedet vårt på jord : Annie's burger som er beskrevet i tidligere innlegg. Det var absolutt verdt det denne gangen også! Jeg la igjen en norsk 20 kroning i tipskrukka for å friste innehaverene til å starte opp i Norge også:)

P1070140.jpgP1070142.jpg

Etter vi var stappmette på burger, cookies og kona kaffe, hadde vi fortsatt mer tid og slå ihjel. Vi dro en liten tur ned til Kamehameha bay (hvor vi tidligere var på manta ray snorkling) for å slappe av litt i vannkaten. Kamahameha bay er fødestedet til Kong Kamehameha den tredje og et sted hvor det ble utført mange hellige seremonier med vann fra et kildeutspring i bukta og rød jord.:) Det ble en del bildeseanser i Kamehameha bay. Her er et utdrag.

P1070147.jpgP1070148.jpgP1070158.jpgP1070160.jpgP1070166.jpg

Vi måtte jo selvfølgelig også ta bilde av oss med bilen vår.

P1070169.jpgP1070171.jpgP1070174.jpg

Etter en lang reisesjuk dag var det endelig tid for å begynne på den lange hjemreisen... Men det får være en annen historie. Kan røpe så mye som at vi reiste onsdag kveld fra Hawaii og kom trygt frem fredag til Oslo - om enn noe stinkende og trøtte.

Her kjører vi opp flyplassalléen.
P1070180.jpg

Posted by kmull 10:49 Archived in USA Tagged automotive

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint