A Travellerspoint blog

Hawaii, dag 8

Waimea, Hapuna beach, Hawi

semi-overcast 26 °C
View San Francisco og Hawaii on kmull's travel map.

Dagen starta med litt nødvendig innhandling til stranda, kjøp av boxera for å slippe å vaske klede og kjøp av batteri til en fjernkontroll som allereie hadde batteri viste det seg.

Vi reiste til Hapuna beach, som oss hadde gode erfaringa med frå dagen før (for bilde sjå dag 7). Etter å ha sløva på stranda i nokken tima og gnafsa i oss litt lunsj skya det over, og oss fann ut at det var best å pakke sammen pikk-pakket vårt og heller køyre litt på sightseeing. Oss køyrte nordover mot Hawi, og var der og kjøpte litt is, før oss returnerte mot Waimea. Mot slutten av ferien er det viktig å ikkje stresse, so man er sikker på å få slappa av nok før den harde kvardagen begynd på igjen. Derfor passa det bra å slappa av litt på rommet før oss skulle ut og ete middag, og oss rakk å få gjort unda et par episoda av sesong to av Breaking Bad.

Etter dusjing var det på freshe ny klede, men eg oppdaga då at eg hadde gjort den generaltabba å gløyme at oss er i USA då eg kjøpte boxershortsa. Størrelse XL er nokke anna i USA (til venstre) enn i Norge (til høgre), og eg følte meg ganske laus og ledig for å sei det sånn.

P1050974.jpg

Oss hadde reservert bord på Merriman's som er kjent som kanskje den beste restauranten på øya, og serverer Hawaiiansk mat med en moderne twist. Som oss har begynt å bli godt vant med på denne turen blei oss gode og mette. Det som kanskje fall best i smak var desserten, Hawaiian purse, som var en sjokoldaesufflé bakt inn i ei veske av sjokoladefilodeig, servert med heimelaga vaniljeis til. Nam! Maten var so pass nam! at det ikkje blei et einaste bilde av den!

Med to maga gravide med Hawaii mat tok det ikkje lang tid på senga før auelokka var tunge, og dagen var over!

Posted by kmull 11:17 Archived in USA Tagged food

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint